Kalcer d.o.o. - sve za suvu gradnju
E-mail
Kalcer - Slovenščina Kalcer - English Kalcer - Deutsch Kalcer - Italiano Kalcer - Srpski
O podjetjuPonudbaKontakt
montažna gradnja
izdignuti podovi
Prodajni center za suho gradnjo
Tehnički izdignuti podovi Lindner
armstrong
montažna gradnja
potkonstrukcija
Dupli podovi www.lindner.ag
Područje primene:
dupli podProstori sa
Knaufinformatičkom
Lindneropremom.
PerliteProizvodni prostori
gradnjaIstraživački centri
gradnjaRazne kancelarije

Ploča od kalcijum-sulfata NORTEC
Materijali za te ploče su brižljivo izabrani baš za izradu izdignutih podova. Glavni sastojci tih ploča su gips i kvalitetna celulozna vlakna. Nortec ploče proizvode se u različitim debljinama. Razvili smo poseban proizvodni proces koji pločama omogućava povećanu nosivost i na taj način smo zadržali malu debljinu ploče.

Ploča od iverice LIGNA
Noseći materijal Ligna ploča je iverica visoke gustine. Ploče odgovaraju razredu E1 (izdvajanje slobodnog formaldehida). Ako želimo postići bolju elektroprovodljivost ploče, možemo da joj dodamo elektroprovodljive sastojke.
Lindner
Knauf Knauf
Lindner
gradnja
potkonstrukcija
montažna gradnja
Ako želite više informacija o programu, šaljite nam upit!

Danas su modularni izdignuti podovi standardna oprema modernih kancelarija i javnih prostora. Sa izdignutim podovima Lindner stvaramo prostor za instalacije u koji možemo umetnuti električne i telekomunikacione instalacije, kao i sisteme za provetravanje. Ovaj sistem omogućava jednostavno održavanje instalacija još mnogo godina nakon ugradnje poda.

Distanceri Važan element kod izdignutih podova je potkonstrukcija. Distanceri koji omogućavaju prostor za instalacije rade se u različitim visinama od 20 mm do 2000 mm. Lindner distanceri se u potpunosti izrađuju u kući, od projektovanja do konačne izrade. Velika nosivost i prilagodljivost distancera je rezultat dugogodišnjih iskustava. Distanceri omogućavaju spajanje sa svim vrstama nosećih profila, što podovima omogućava veliku fleksibilnost.

Noseći profili Ploče Lindner su same velike nosivosti. Ako u određenim slučajevima to nije dovoljno, mogu da se upotrebe različiti noseći profili. Laki nosači doprinose pre svega boljoj horizontalnoj krutosti poda, a najjače nosače možemo koristiti i kada je razmak između dva distancera veći od 600 mm. Kod izdignutih podova Lindner se svi pojedinačni delovi odlično spajaju jedan sa drugim.
estrih
potkonstrukcija
dupli pod
© Kalcer d.o.o.
Infonova