Kalcer d.o.o. - sve za suvu gradnju
E-mail
Kalcer - Slovenščina Kalcer - English Kalcer - Deutsch Kalcer - Italiano Kalcer - Srpski
O podjetjuPonudbaKontakt
fasadni sistemi
fasadni sistemi
Prodajni center za suho gradnjo
Baumit
fasadni sistemi
fasade
Baumit
Fasadni sistemi www.baumit.rs
Prodajnu marku Baumit čine dva koncerna u privatnom vlasništvu, Wietersdorfer Gruppe i Schmid Industrieholding, s tradicijom dužom od 115 godina.
Godine 1988. su dva austrijska vodeća regionalna proizvođača građevinskog materijala sklopila ugovor o saradnji sa ciljem zajedničke prodaje proizvoda robne marke Baumit, koje bi odlikovao visok kvalitet i jednostavnost obrade.

Život u zdravom, energetski efiksanom I prijatnom okruženju ima pozitivan uticaj na naš svakodnevni život. BAUMIT nudi širok spektar sveobuhvatnih, inovativnih I ostalih prihvatljivih proizvoda. Fasadni malteri, malteri, podne obloge, proizvodi za spoljnu I unutrašnju upotrebu su testirani I optimalno usklađeni sa standardima.
Baumit proizvodi su u skladu sa srpskim i evropskim propisima i tehničkim zahtevima.

Najnoviji proizvodi iz BAUMIT programa efikasno uticaju na kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru i ovi proizvodi su sertifikovani NATUREPLUS:


fasadni sistemi
fasadni sistemi fasade
Baumit
fasade
fasadni sistemi
Baumit
Ako želite više informacija o programu, šaljite nam upit!

Da li radite fasadu?

BAUMIT fasadni sistemi su investicija u budućnost. Značaj toplotne izolacije je od neprocenjive vrednosti u vreme klimatskih promena, rasta cena energenata i ograničene izvore energije. Efekti kvalitetnih termo-fasadnih sistema su pre svega pozitivan uticaj na životnu sredinu i kvalitet života.

BAUMIT fasade se veoma lako ugrađuju i pogodne su za izgradnju novih, renoviranje starih zgrada, privatnih kuća, stambenih i poslovnih objekata. Važno je naglasiti da sa BAUMIT sistemima se dobija garancija na vašu fasadu.


Fasadni sistem Baumit Star EPS
fasade Proverena i pouzdana obloga
fasade Pogodan za sve vrste podloga
fasade Za toplotni izolaciju kako novih tako i starih objekata

Fasadni sistem Baumit Star Mineral
fasadni sistemi Negoriva toplotna zaštita od kamene vune
fasade Visoka difuzija vodene pare-paropropusnost
fasadni sistemi Za izolaciju novih i starih objekata

Pre nego se odlučite za optimalni fasadni sistem možete da kontaktirate naš prodajni tim koji će vam ponuditi najbolje i najekonomičnije rešenje vaše fasade.
Baumit
fasadni sistemi
fasadni sistemi
© Kalcer d.o.o.
Infonova