Kalcer d.o.o. - sve za suvu gradnju
E-mail
Kalcer - Slovenščina Kalcer - English Kalcer - Deutsch Kalcer - Italiano Kalcer - Srpski
O podjetjuPonudbaKontakt
fasadni sistemi
fasadni sistemi
Prodajni center za suho gradnjo
Weber
Weber
fasadni sistemi
fasadni sistemi
Fasadni sistemi reference, www.weber.rs
Weber na tržištu nudi ETA sertifikovane sisteme. Svi termoizolacioni sistemi u ponudi su testirani u centralnoj Weber laboratoriji u Austriji i ispunjavaju sve tehničke, ekonomske i ekološke aspekte koje mora da ima jedan sistem termoizolacije.

Weber termoizolacioni sistemi imaju garanciju od 10 godina!
Weber
fasadni sistemi fasade
fasade
fasade
Weber
fasade
Ako želite više informacija o programu, šaljite nam upit!

weber.therm prestige je fasadni sistem na osnovi izolacije od kamene vune, sa silikatnim završnim slojem, ekološki prihvatljiv, izuzetno paropropustan i pogodan za zvučnu izolaciju.

weber.therm prestige fasadni sistem je:
Weber dobro toplotno izolovan
fasade visoko požarno bezbedan
fasade zvučno izolovan
Weber izrazito paropropustan
Weber ekološki prihvatljiv
fasade vodoodbojan
Weber dimenziono stabilan
fasadni sistemi sistemski ispitan i sa EU atestom ETA

weber.therm prestige je termoizolacioni fasadni sistem na kamenoj vuni sa weber.therm prestige lepkom i debljinom armirajućeg sloja do 5mm. Nudi visoku otpornost na atmosferske uticaje, led i mehanske oštete, obezbeđuje dug životni vek i optimalnu funkcionalnost objektu. Kombinacija sa izolacijom od kamene vune sjedinjuje negorljivost, zvučnu izolovanost i paropropusnost.

weber.therm prestige termoizolacioni sistem je naklonjen i sredini i čoveku. Izolacija od kamene vune je paropropusna i omogućava brzu difuziju vodene pare, a na taj način obezbeđuje prijatnu klimu za boravak, sistem je takođe veoma otporan na udarce.

weber.therm family je sistem na osnovi stiropora, sa akrilnim završnim slojem, vodoobojan, dugovečan, preko 50 godina u upotrebi.

weber.therm family je:
Weber vodoodbojan
fasadni sistemi otporan na pukotine
fasadni sistemi odlična zaštita vanjskih zidova
fasadni sistemi cenovno dostupan
fasade sistemski ispitan i sa EU atestom ETA

weber.therm family je fasadni termoizolacioni sistem na osnovi fasadnih izolacionih ploča od stiropora, sa akrilnim završnim slojem. Kombinacija usklađenih materijala sjedinjuje trajnost i ekonomičnost.

weber.therm family štiti objekat od gubljenja toplote, vremenskih uticaja i sprečava toplotne mostove u objektu. Sa ugradnjom weber.therm family fasadnog sistema zidovi dobijaju sposobnost akumulacije toplote, održavaju stalnu temperaturu prostora, bez temperaturnih šokova. Na taj način poboljšavaju uslove boravka i stvaraju zdravu i prijatnu klimu za boravak.

Stručnom ugradnjom weber.therm family sistema, moguće je uštedeti i do 60% energije koja je potrebna za grejanje ili hlađenje objekta.

Weber
fasade Ako tražite još više informacija, pozivamo vas da nam pišete.
Weber

na vrh
fasade
fasadni sistemi
© Kalcer d.o.o.
Infonova