Kalcer d.o.o. - sve za suvu gradnju
E-mail
Kalcer - Slovenščina Kalcer - English Kalcer - Deutsch Kalcer - Italiano Kalcer - Srpski
O podjetjuPonudbaKontakt
Weber
Weber
Prodajni center za suho gradnjo
Weber
Weber
Weber
fasade
Fasadni sistemi reference, www.weber.rs
Weber na tržištu nudi ETA sertifikovane sisteme. Svi termoizolacioni sistemi u ponudi su testirani u centralnoj Weber laboratoriji u Austriji i ispunjavaju sve tehničke, ekonomske i ekološke aspekte koje mora da ima jedan sistem termoizolacije.

Weber termoizolacioni sistemi imaju garanciju od 10 godina!
fasade
fasade fasade
Weber
Weber
fasadni sistemi
fasadni sistemi
Ako želite više informacija o programu, šaljite nam upit!

weber.therm prestige je fasadni sistem na osnovi izolacije od kamene vune, sa silikatnim završnim slojem, ekološki prihvatljiv, izuzetno paropropustan i pogodan za zvučnu izolaciju.

weber.therm prestige fasadni sistem je:
fasade dobro toplotno izolovan
fasadni sistemi visoko požarno bezbedan
fasade zvučno izolovan
fasade izrazito paropropustan
fasade ekološki prihvatljiv
fasadni sistemi vodoodbojan
fasade dimenziono stabilan
fasadni sistemi sistemski ispitan i sa EU atestom ETA

weber.therm prestige je termoizolacioni fasadni sistem na kamenoj vuni sa weber.therm prestige lepkom i debljinom armirajućeg sloja do 5mm. Nudi visoku otpornost na atmosferske uticaje, led i mehanske oštete, obezbeđuje dug životni vek i optimalnu funkcionalnost objektu. Kombinacija sa izolacijom od kamene vune sjedinjuje negorljivost, zvučnu izolovanost i paropropusnost.

weber.therm prestige termoizolacioni sistem je naklonjen i sredini i čoveku. Izolacija od kamene vune je paropropusna i omogućava brzu difuziju vodene pare, a na taj način obezbeđuje prijatnu klimu za boravak, sistem je takođe veoma otporan na udarce.

weber.therm family je sistem na osnovi stiropora, sa akrilnim završnim slojem, vodoobojan, dugovečan, preko 50 godina u upotrebi.

weber.therm family je:
fasadni sistemi vodoodbojan
fasadni sistemi otporan na pukotine
fasade odlična zaštita vanjskih zidova
fasadni sistemi cenovno dostupan
fasade sistemski ispitan i sa EU atestom ETA

weber.therm family je fasadni termoizolacioni sistem na osnovi fasadnih izolacionih ploča od stiropora, sa akrilnim završnim slojem. Kombinacija usklađenih materijala sjedinjuje trajnost i ekonomičnost.

weber.therm family štiti objekat od gubljenja toplote, vremenskih uticaja i sprečava toplotne mostove u objektu. Sa ugradnjom weber.therm family fasadnog sistema zidovi dobijaju sposobnost akumulacije toplote, održavaju stalnu temperaturu prostora, bez temperaturnih šokova. Na taj način poboljšavaju uslove boravka i stvaraju zdravu i prijatnu klimu za boravak.

Stručnom ugradnjom weber.therm family sistema, moguće je uštedeti i do 60% energije koja je potrebna za grejanje ili hlađenje objekta.

fasadni sistemi
fasadni sistemi Ako tražite još više informacija, pozivamo vas da nam pišete.
fasadni sistemi

na vrh
fasadni sistemi
fasadni sistemi
© Kalcer d.o.o.
Infonova