Kalcer d.o.o. - sve za suvu gradnju
E-mail
Kalcer - Slovenščina Kalcer - English Kalcer - Deutsch Kalcer - Italiano Kalcer - Srpski
O podjetjuPonudbaKontakt
montažna gradnja
Knauf
Prodajni center za suho gradnjo
Fermacell
gips ploče
Fermacell
gradnja
Gipsani sistemi katalog Fermacell katalog Fermacell, www.fermacell.at
Fermacell ploče su građevinske ploče koje se mogu koristiti u vlažnim prostorima, a istovremeno nude i protivpožarnu zaštitu. Pružaju maksimalnu stabilnost, zvučnu i toplotnu izolaciju. Ploče Fermacell su izrađene od gipsa, papirnih vlakana i vode. Ekološke su, otporne na udarce i podnose velika mehanička opterećenja. Primerene su i odlične za upotrebu u stambenim prostorima i suštinski doprinose dobroj mikroklimi u prostorijama. Sve značajniju ulogu igra i građevinsko-biološka besprekornost ploča Fermacell.
suvi estrih
montažna gradnja gipsane ploče
Ako želite više informacija o programu, šaljite nam upit!

Fermacell ploče su proizvedene od gipsa, papirnih vlakana i vode. Idealne su za vlažne prostorije, a istovremeno nude i protivpožarnu zaštitu. Otporne su na udarce i mogu da izdrže velika mehanička opterećenja.

Fermacell ploče se koriste pri konstrukciji suvog estriha u podovima sa podnim grejanjem.
Podno grejanje predstavlja ekonomičan i ekološki način grejanja stambenih i javnih prostorija. Najčešće se koristi grejanje toplom vodom, a u manjoj meri električno podno grejanje. Naročito kod adaptacija možemo da dobro iskoristimo prednosti suvomontažnog izvođenja estriha u kombinaciji sa podnim grejanjem.

Toplotna izolacija je izrađena od ploča iz ekstrudiranog polistirena posebno prilagođenih za polaganje cevi, u koje su položene cevi za grejanje ili hlađenje. Cevi su obložene ulošcima od aluminijumskog lima koji omogućavaju brz i ravnomeran prenos toplote na gornji sloj elemenata suvog estriha – Fermacell podne ploče.

Fermacell podna ravnajuća masa za Fermacell estrih elemente katalog Styleline
Fermacell vezani nasip katalog Styleline

gipsane ploče
ploče
gipsane ploče
© Kalcer d.o.o.
Infonova