Kalcer d.o.o. - sve za suvu gradnju
E-mail
Kalcer - Slovenščina Kalcer - English Kalcer - Deutsch Kalcer - Italiano Kalcer - Srpski
O podjetjuPonudbaKontakt
Knauf
gipsane ploče
Prodajni center za suho gradnjo
Fermacell
suvi estrih
Fermacell
vlažni prostor
Gipsani sistemi katalog Fermacell katalog Fermacell, www.fermacell.at
Fermacell ploče su građevinske ploče koje se mogu koristiti u vlažnim prostorima, a istovremeno nude i protivpožarnu zaštitu. Pružaju maksimalnu stabilnost, zvučnu i toplotnu izolaciju. Ploče Fermacell su izrađene od gipsa, papirnih vlakana i vode. Ekološke su, otporne na udarce i podnose velika mehanička opterećenja. Primerene su i odlične za upotrebu u stambenim prostorima i suštinski doprinose dobroj mikroklimi u prostorijama. Sve značajniju ulogu igra i građevinsko-biološka besprekornost ploča Fermacell.
vlažni prostor
ploče vlažni prostor
Ako želite više informacija o programu, šaljite nam upit!

Fermacell ploče su proizvedene od gipsa, papirnih vlakana i vode. Idealne su za vlažne prostorije, a istovremeno nude i protivpožarnu zaštitu. Otporne su na udarce i mogu da izdrže velika mehanička opterećenja.

Fermacell ploče se koriste pri konstrukciji suvog estriha u podovima sa podnim grejanjem.
Podno grejanje predstavlja ekonomičan i ekološki način grejanja stambenih i javnih prostorija. Najčešće se koristi grejanje toplom vodom, a u manjoj meri električno podno grejanje. Naročito kod adaptacija možemo da dobro iskoristimo prednosti suvomontažnog izvođenja estriha u kombinaciji sa podnim grejanjem.

Toplotna izolacija je izrađena od ploča iz ekstrudiranog polistirena posebno prilagođenih za polaganje cevi, u koje su položene cevi za grejanje ili hlađenje. Cevi su obložene ulošcima od aluminijumskog lima koji omogućavaju brz i ravnomeran prenos toplote na gornji sloj elemenata suvog estriha – Fermacell podne ploče.

Fermacell podna ravnajuća masa za Fermacell estrih elemente katalog Styleline
Fermacell vezani nasip katalog Styleline

profili
suvi estrih
montažna gradnja
© Kalcer d.o.o.
Infonova